За мен

Image

Това, което запалва страстта ми към коучинга е магията на разнообразието и как ние, като човешки същества, реагираме за да изградим взаимоотношения. Ентусиаст по душа и психолог по образование (Магистърска степен по „Организационна и социална психология“), моята мисия е да развивам и подкрепям личното и професионална развитие на хора и организации.   

Като сертифициран житейски и корпоративен коуч (акредитиран от ICF), съм горда да бъда първият професионалист в България, който прилага дълбоките и усъвършенствани методологии на подхода Power Coaching with Mind-Kinetics (разработен от Coaching and Leadership International, Канада). Освен индивидуален коуч за изграждане на взаимоотношения, лична трансформация, кариерна промяна и себепознание, притежавам експертиза в развитието и имплементирането на различни дългосрочни корпоративни програми за управление на промяната и културна трансформация.

Кариерата ми започна преди 10 години в областта на организационната диагностика, обученията по меки умения, оценка и развитие на бизнес процеси и процедури. Работя с компании от секторите: бързооборотни стоки, производство, логистика и компютърни технологии, по проекти, свързани с изграждане на компетентностни модели, системи за оценка на представянето, изграждане на процеси, лидерство, тиймбилдинги, подбор на ключови позиции и др.

Свободното си време комбинирам с желание да споделям знания и умения. Участвам като доброволец и подкрепям каузи за развитие на деца и младежи в неравностойно положение, възрастни с увреждания и кариерно развитие на студенти, по проекти в: Полша, Унгария, Турция и Германия. В момента съм част от националния борд на Международната Младежка Камара (Junior Chamber International) на позиция „Вицепрезидент „Обучения и събития““ и с гордост участвам в проекти, свързани със здравословен начин на живот, кариерна подготовка, иновации, междукултурен обмен и др.

За мен процесът на учене тече през целия живот и затова е една от най-големите ми ценности.

Основните принципи на балансирания живот са любопитството на търсим; желанието да разберем и куражът да променим. За мен ще бъде чест и удоволствие да ви придружа в част от това пътуване!

Copyrights © 2016-2017 Margarita Kolcheva | Всички права запазени. Уеб дизайн и оптимизация от CMS България